Warka nr 19 27.03.2015 - English Barley Wine

Zasyp: 9,5 kg

5kg Pilzneński

1kg Pszeniczny

2kg Monachijski

0,6 Carahell

0,4 Carared

Warka nr 18 27.03.2015 - American Amber Ale

Zasyp:

2kg Pilzneński Strzegom

0,7 Pszeniczny Strzegom

0,6 Carared

0,4 Carahell

Warka nr 16 29.12.2014 - Porter Bałtycki

Zasyp: 9.4kg + 0,25 czekoladowego do wysładzania

3kg Monachijski I Strzegom

1kg Monachijski II Strzegom

1kg Pilzneński Strzegom

3kg Wiedeński Strzegom

0,2 Cara-red

0,4 Specjal B Castle Malting

0,4 Carabelge

0,4 Płatki jęczmienne błyskawiczne

0,25 Castle Malting czekoladowy 900 EBC

0,2 Cukru

Warka nr 17 10.03.2015 - Polskie Pale Ale

Zasyp:

0,2 kg Monachijski I Strzegom

3,4kg Pilzneński Strzegom

0,2kg Wiedeński Strzegom

0,4 Pszeniczny Strzegom

Warka nr 15 16.12.2014 - Rauchbock inaczej Urbock

Zasyp: 7.5kg

4 kg Weyermann wędzony

1kg Monachijski Strzegom

0,5kg Pilzneński Strzegom

1kg Wiedeński Strzegom

0,2 Cara-red

0,15 Specjal B Castle Malting

0,3 Carabelge

0,25 kg Weyermann Melanoidynowy